У Раді вже зареєстровано 5 проектів постанов про скасування прийняття закону про ринок землі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Раді вже зареєстровано 5 проектів постанов про скасування прийняття закону про ринок землі

Казна та Політика
775
У Верховній Раді зареєстровано ще один проект постанови про скасування рішення парламенту від 31 березня про прийняття закону про запровадження ринку землі.
За інформацією сайту парламенту, відповідний проект постанови №2178-10-П4 зареєстрували народні депутати з фракції “Батьківщина” Іван Кириленко та Вадим Івченко.
Таким чином, до теперішнього часу в Раді вже зареєстровано п’ять проектів постанов про скасування рішення про прийняття в цілому закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення, три з яких ініціювали члени фракції “Батьківщина”.
Відповідно до встановленої процедури, голова Верховної Ради не може підписувати прийнятий законопроект, поки народні депутати не розглянуть проекти постанов про скасування голосувань і не приймуть щодо них рішення.
Верховна Рада на позачерговому засіданні у вівторок прийняла закон про відкриття ринку землі з 1 липня 2021 року з обмеженням його роботи в перші три роки тільки паями у власності фізосіб з максимальним володінням в одних руках 100 га.

Довідка Finance.ua:

  • Позафракційні народні депутати Оксана Савчук та Антон Поляков зареєстрували у Верховній Раді проекти постанов про скасування рішення парламенту щодо ухвалення закону про ринок землі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас