В Офісі президента назвали головні напрямки роботи в боротьбі з коронавірусом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Офісі президента назвали головні напрямки роботи в боротьбі з коронавірусом

Казна та Політика
330
В Офісі президента заявили, що на даний момент йде концентрація за двома напрямками роботи у боротьбі з поширенням коронавірусу.
Про це заявив голова Офісу президента Андрій Єрмак під час брифінгу.
За його словами, влада концентрується на забезпеченні інфраструктури населених пунктів та обсервації громадян, які прибули в Україну з-за кордону .
“Сьогодні ми концентруємося за 2 напрямками: забезпечення готовності інфраструктури від великих до маленьких містечок. Якщо хтось з громадян починає хворіти, щоб можна було підтвердити діагноз, надати всю необхідну допомогу. По-друге, протягом останніх тижнів тисячі громадян України повернулися, і з міст, де є осередки спалаху коронавіруса. Тому для влади є дуже важливим питання обсервації цих людей і контролю їх здоров’я”, – повідомив Єрмак.
Також глава Офісу президента заявив, що в найближчі дні в Україні буде вирішене питання із забезпеченням захисними засобами.

Коронавірус COVID-19: загальна статистика 😷

“Кожен день в Україну надходять необхідні медичні засоби, тести, маски захисні. Безумовно, ми отримуємо щодня сигнали про те, що ще є проблеми з захисними засобами в аптечних мережах. Але я впевнений, що в найближчі терміни ця ситуація буде виправлена. У кожній аптеці можна буде придбати”, – заявив Єрмак.

Довідка Finance.ua:

  • Кабмін переглянув припущення і прогноз економічного і соціального розвитку України на 2020 рік з урахуванням поточних світових тенденцій і виникнення пандемії COVID-19, погіршивши прогноз ВВП України на цей рік.
  • Президент України Володимир Зеленський прогнозує три можливі сценарії поширення коронавірусу в Україні.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас