У monobank не радять купувати долари по 28-29 UAH/USD — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У monobank не радять купувати долари по 28-29 UAH/USD

Валюта
15527
Співзасновник мобільного банку monobank Олег Гороховський вважає курс гривні в 28-29 UAH/USD завищеним і не радить скуповувати валюту на піку цін.
Про це він повідомив в ефірі програми “Право на владу” на телеканалі “1+1”.
“Коли починається ажіотажний настрій, паніка – звісно, курс зростає. В принципі, є передумови, я згоден з Олександром (депутат Ради Олександр Дубінський. – Ред.), що нерезиденти полишають ОВДП і хочуть конвертуватися. Але велика складова – це те, як ми до цього підходимо. Я вважаю, що підстав для того, щоб скуповувати сьогодні валюту на піку, немає. І в принципі курс 28-29 UAH/USD, який ми зараз бачимо – це завеликий курс, і не варто за цим курсом купувати валюту” , – сказав банкір.
За його словами, подальші події з курсом залежатимуть від того, як все буде сприйматися населенням.
“А те, яким буде курс, то все залежить від того, наскільки ми будемо оптимістично в передачах, як ця, ставитися до ситуації”, – підкреслив Гороховський.

Довідка Finance.ua:

  • Національний банк 19 березня на міжбанку продав 200 млн дол. США, щоб згладити надмірні коливання курсу, і заявив, що гривня слабшає в першу чергу через панічні настрої.
  • 20 березня 2020 року Приватбанк розширив для своїх клієнтів перелік послуг з цінними паперами, надавши можливість купувати і продавати облігації внутрішньої державної позики (ОВДП) в режимі online у веб-версії Приват24.

Оформити кредитну картку monobank на Finance.ua

За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас