😷 В Єврокомісії спрогнозували, коли на ринку з'явиться вакцина від коронавируса — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

😷 В Єврокомісії спрогнозували, коли на ринку з'явиться вакцина від коронавируса

Світ
5534
Вакцина від нового коронавірусу буде доступна на ринку восени 2020 року.
Відповідну заяву зробила глава Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн після переговорів з керівництвом німецької біотехнологічної компанії CureVac.
“Європейський Союз надає цій компанії 80 млн євро, і я сподіваюся, що з цією підтримкою ми можемо отримати вакцину на ринку, можливо, до осені. Це могло б врятувати багато життів у Європі та в усьому світі”, – цитує фон дер Ляйєн Deutsche Welle.
Напередодні німецька біотехнологічна компанія CureVac категорично спростувала повідомлення ЗМІ, нібито президент США Дональд Трамп пропонував їм велику суму грошей за передачу США виняткових прав на вакцину проти коронавірусу, що перебуває в розробці.
Однак, CureVac підтвердила, що була єдиною німецькою компанією на нараді в Білому домі, на якій йшлося про прогрес у розробці вакцини проти коронавірусу. У компанії зазначили, що на початку літа можуть почати перші випробування вакцини.

Довідка Finance.ua:

  • В Італії заявили про позитивний результат лікування хворих на коронавірус за допомогою препарату проти ревматоїдного артриту “Тоцілізумаб” (Tocilizumab) виробництва фармацевтичної компанії Roche.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас