😷 В Україні медпрацівникам, які працюватимуть з хворими на коронавірус, доплачуватимуть до 200% зарплати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

😷 В Україні медпрацівникам, які працюватимуть з хворими на коронавірус, доплачуватимуть до 200% зарплати

Казна та Політика
882
В Україні медпрацівникам, які працюватимуть з хворими на коронавірус та окремим категоріям працівників, які забезпечують основні сфери життєдіяльності, доплачуватимуть до 200% зарплати.
Про це повідомляє пресслужба МОЗ.
“Медпрацівникам, які задіяні на роботах з ліквідації коронавірусу в Україні, доплачуватимуть до 200% зарплати”, — сказано у повідомленні.
Зазначається, що також будуть здійснені доплати окремим категоріям працівників, які забезпечують основні сфери життєдіяльності.
“Надбавка буде надходити на період здійснення заходів щодо запобігання виникненню і поширенню коронавірусу COVID-19, до завершення виконання цих заходів”, — додається у повідомленні.
Так, відповідні норми були ухвалені Верховною Радою в законопроекті про запобігання поширенню коронавірусу.

Довідка Finance.ua:

  • Верховна Рада України на позачерговому засіданні прийняла в цілому проект закону про внесення змін до законодавства, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусу.
  • Верховна Рада на позачерговому засіданні 17 березня підтримала законопроєкт, яким скасувала сплату ЄСВ для фізосіб-підприємців на час карантину в зв’язку з коронавірусом.
  • “Укрзалізниця” в рамках виконання урядової постанови, спрямованої на запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19, повідомила про тимчасове припинення з 18 березня перевезень пасажирів залізничним транспортом у всіх видах внутрішнього сполучення (приміському, міському, регіональному і далекому).
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас