З 18 березня перестають курсувати пасажирські поїзди: що робити з квитками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З 18 березня перестають курсувати пасажирські поїзди: що робити з квитками

Особисті фінанси
2354
“Укрзалізниця” в рамках виконання урядової постанови, спрямованої на запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19, повідомила про тимчасове припинення з 18 березня перевезень пасажирів залізничним транспортом у всіх видах внутрішнього сполучення (приміському, міському, регіональному і далекому).
Про це повідомили в прес-службі компанії.
“Вантажні залізничні перевезення тривають”, – додали в компанії.
“Компанія компенсує пасажирам повну вартість проїзних документів на всі скасовані через введення карантину рейси – без справляння додаткових зборів.
Термін повернення квитків. Для зручності пасажирів і щоб уникнути концентрації людей біля кас, “Укрзалізниця” продовжила термін повернення квитків до одного місяця з дати запланованого відправлення поїзда, який скасований.
Як можна повернути квитки. Придбані через інтернет залізничні квитки можна повернути через онлайн-сервіси.
З 17 березня «Укрзалізниця» припинила міжнародні пасажирські залізничні перевезення до завершення періоду карантину, а також повідомила про припинення руху приміських поїздів через держкордон.
Скільки вже повернули. Раніше повідомлялося, що пасажири в період з 11 по 15 березня повернули 303 тис. залізничних квитків на загальну суму 86,6 млн грн у зв’язку з введенням карантину і скасуванням багатьох залізничних рейсів.

Довідка Finance.ua:

Законопроектом про запобігання коронавірусу в Україні передбачається адміністративна відповідальність за порушення обсервації в вигляді штрафу:
  • від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, на посадових осіб – у розмірі від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
  • Кримінальна відповідальність – за умисне зараження людей:
  • передбачено арешт на термін до шести місяців, або обмеження волі на термін до трьох років, або позбавлення волі на термін до трьох років.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас