😷 Wizz Air до 31 березня призупиняє виконання перельотів на українських маршрутах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

😷 Wizz Air до 31 березня призупиняє виконання перельотів на українських маршрутах

Особисті фінанси
1048
Угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air повідомила про тимчасове скасування всіх рейсів до/з України у зв’язку з упровадженими українським урядом обмеженнями на міжнародне регулярне авіасполучення, які почнуть діяти з 17 березня 2020 року, зазначається в повідомленні компанії.
Виконання рейсів тимчасово призупинено до 31 березня 2020 року.
Як наголосили в авіакомпанії, обмеження перельотів упроваджено з метою мінімізації поширення пандемії коронавірусу Covid-19.
“Пасажири, які бронювали квитки безпосередньо на сайті Wizz Air або через мобільний застосунок авіакомпанії та бронювання яких змінилися, будуть автоматично поінформовані електронною поштою. 120% компенсації вартості квитків буде перераховано на рахунок WIZZ у формі кредиту, який можна використовувати протягом наступних 24 місяців для придбання послуг і товарів Wizz Air”, – заявляють в авіакомпанії.
Пасажири також можуть обрати грошове відшкодування, проте в авіакомпанії наголошують, що це потребуватиме більше часу для обробки такого запиту та його виконання. Згідно з заявою авіакомпанії, пасажири, які побажали отримати компенсацію не на рахунок WIZZ, отримають повідомлення електронною поштою з інструкцією, однак у цьому випадку матимуть право лише на 100% відшкодування вартості квитка.
“Пасажири, які здійснювали бронювання через туристичні агентства, а також через туристичні агентства онлайн, мають зв’язатися з компанією, в якій вони придбали квитки”, – зазначають у Wizz Air.
Компанія просить вибачення за незручності, зумовлені забороною на подорожі, й запевняє, що безпека та благополуччя пасажирів і екіпажу залишаються її пріоритетом.

Довідка Finance.ua:

  • З 16 березня Україна тимчасово закриває близько сотні пунктів пропуску та тимчасово забороняє в’їзд в Україну для іноземців та осіб без громадянства.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас