😷 Ryanair скасувала плату за зміну дати вильоту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

😷 Ryanair скасувала плату за зміну дати вильоту

Особисті фінанси
2127
Європейський лоукостер Ryanair скасував плату за зміну пасажиром дати вильоту через спалах коронавірусу на рейси до 31 березня.
Про це йдеться на сторінці авіаперевізника у FACEBOOK.
Ryanair скасував плату за зміну рейсів для своїх клієнтів, які бажають скорегувати плани щодо подорожей через спалах COVID-19. Нове правило поширюється на всі існуючі та нові бронювання з датами вильоту з 13 до 31 березня.
Як було: зміна дати вильоту коштує пасажирові €40, а також додатково оплачується різниця між вартістю придбаних квитків і вартістю квитків на нові дати.
Як зараз: згідно з повідомленням, попри скасування плати за зміну дати, пасажирам все ж таки доведеться сплачувати різницю між цінами на квитки.
“Це не стосується клієнтів, які постраждали від скасування рейсу, оскільки вони мають право на повернення коштів або безкоштовний переліт на альтернативному маршруті Ryanair”, – зазначили в компанії.

Довідка Finance.ua:

  • У Ryanair дали роз’яснення, як здати авіаквиток, змінити дати або маршрут рейсу, повернути гроші за невикористаний квиток, а також перевірити статус польоту.
  • Авіакомпанія “Міжнародні авіалінії України” (МАУ) ввела можливість зафіксовувати ціну квитка на 48 часов.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас