Windrose хоче зайняти половину ринку внутрішньоукраїнських авіаперевезень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Windrose хоче зайняти половину ринку внутрішньоукраїнських авіаперевезень

Фондовий ринок
717
Авіакомпанія Windrose Airlines планує зайняти понад 50% ринку внутрішніх авіаперевезень і має намір перевезти в 2020 році не менше 250 тисяч пасажирів.
Про це генеральний директор Windrose Володимир Каменчук розповів в інтерв’ю виданню ЦТС.
За його словами, бажання розвинути якість внутрішніх авіаперевезень і підняти культуру споживання цих послуг і стало причиною відкриття рейсів між Києвом, Харковом, Дніпром, Львовом, Одесою та Миколаєвом.
З усіх аеропортів, які є в розкладі компанії – “Дніпро”, “Львів”, “Одеса”, “Харків”, “Миколаїв”, згодом “Івано-Франківськ”, “Кривий Ріг” – можна буде долетіти в інше місто з пересадкою в аеропорту “Бориспіль”.
В аеропорту “Бориспіль” будуть думати про те, як створити зону для трансферу внутрішніх транзитних пасажирів рейсів, але поки пасажирам доводиться проходити подвійний контроль при пересадці.
Також директор Windrose повідомив, що під льотну програму компанія має намір поповнити свій флот турбогвинтовими літаками ATR72-600. Планується отримати в березні-травні чотири літаки в конфігурації 72 крісла кожен, до кінця року – п’ятий літак і ще три літаки навесні 2021 року.
Літаки Embraer 145 авіакомпанія буде використовувати до осені 2021 року, а також планується найближчим часом поповнити парк двома літаками А320/321.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас