Samsung покаже проект введення тексту за допомогою фронтальної камери — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung покаже проект введення тексту за допомогою фронтальної камери

Технології&Авто
379
Компанія Samsung заявила, що на виставці CES 2020 покаже розробку проекту SelfieType.
У SelfieType об’єднані фронтальна камера смартфона і алгоритми штучного інтелекту для створення віртуальної клавіатури. Іншими словами, ця технологія дозволяє вводити текст за межами дисплея мобільного пристрою за допомогою рухів пальців. При цьому SelfieType не вимагає використання додаткового обладнання і легко адаптується до різних мобільних пристроїв, таких як смартфони, планшети і ноутбуки.
Зазначається, що така можливість може працювати на пристроях сторонніх виробників, бо для повноцінного використання SelfieType необхідно мати лише фронтальну камеру (або веб-камеру у випадку ноутбуків) і необхідне програмне забезпечення. Навіть не потрібно використовувати проектор, як в деяких інших подібних рішеннях. Таким чином, після завершення розробки Samsung може продати дане рішення і іншим компаніям.
Серед інших новинок, які Samsung покаже на CES 2020 року, згадуються такі: розумний фломастер Hyer, який працює подібно Google; пристрій у вигляді вікна, який випромінює штучне сонячне світло; смартфони Galaxy S10 Lite і Galaxy Note 10 Lite; безрамковий телевізор.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас