Стало відомо, хто добудує всі об'єкти "Укрбуду" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, хто добудує всі об'єкти "Укрбуду"

Фондовий ринок
2055
ПрАТ “Холдингова компанія “Київміськбуд” підтвердила наміри завершити будівництво всіх об’єктів “Укрбуду”.
“Основна частина переговорного процесу з компанією “Укрбуд” і представниками її нових інвесторів про добудову незавершених житлових будинків виявилася успішною. Відповідно до неї, “Київміськбуд” бере на себе зобов’язання підхопити об’єкти “Укрбуду” з метою їх добудови і подальшої передачі інвесторам”, – повідомила будкомпанія в коментарі агентству “Інтерфакс-Україна” в п’ятницю.
В “Київміськбуді” зазначили, що обидві компанії очікує складний юридичний і технічний процес при передачі об’єктів і укладених угод.
“Київміськбуд” буде робити все можливе для прискорення процесу. Запевняємо інвесторів: ваше житло буде добудовано, а квартири – передані власникам”, – додали в будкомпанії.
Як повідомлялося, президент України Володимир Зеленський повідомив про те, що проблему замороження будівництва житлових комплексів корпорації “Укрбуд” буде вирішено і ці об’єкти добудує компанія “Київміськбуд”.
“Ми знаємо це питання, ми хочемо заспокоїти зараз всіх постраждалих інвесторів. Тут всі команди працювали разом, і Офіс президента, і правоохоронні органи, щоб вирішити це питання. Наразі, на вечір (12 грудня – ІФ) це питання вирішено, і вся ця нерухомість буде, і на себе взяв зобов’язання “Київміськбуд”, – сказав він в ефірі програми “Право на владу” на телеканалі “1+1” у четвер увечері.
Як повідомлялося, інвестори житлових комплексів корпорації “Укрбуд” 5 грудня звернулися до президента України Володимира Зеленського із закликом вплинути на ситуацію з припиненням будівництва їхніх будинків.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас