Закон про ринок землі не встигнуть ухвалити до 2020 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Закон про ринок землі не встигнуть ухвалити до 2020

Казна та Політика
247
Через велику кількість поправок законопроект “Про обіг землі”, яким передбачається відкриття ринку землі в Україні, можуть не встигнути ухвалити у другому читанні в останній пленарний тиждень грудня.
Цю інформацію журналістам підтвердив перший заступник голови фракції “Слуга народу” Олександр Корнієнко.
При цьому він не виключив, що парламент може розпочати розгляд документу.
“Навряд чи до нового року ми його ухвалимо. Можливо, візьмемось за його розгляд. Але питання у тому, що якщо ми заходимо в розгляд питання, ми не зможемо розглядати інші питання. Якщо ми заходимо в питання, в яких 4 тисячі правок, з яких 3000 будуть ставити на підтвердження, це 6 тисяч хвилин, 600 годин або приблизно 100 пленарних днів. Багато виходить”, – заявив Корнієнко.
За словами нардепа, наразі в Раді радяться щодо процедури, за якою можна буде розглянути усі правки до закону земельної реформи скоріше.
“Ми зараз запитаємо у колег, як було з Виборчим кодексом. Може, їх досвід візьмемо. Там теж було 4 тисячі правок. Але я думаю, що апарат і Руслан Стефанчук уже розмірковують, як побудувати роботу Верховної Ради і не зірвати законодавчий процес, проте вирішити це надважливе питання для українського народу – відкриття ринку землі”, – додав депутат.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас