Милованов: Новий закон не дозволяє звільняти вагітних та батьків у декреті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Милованов: Новий закон не дозволяє звільняти вагітних та батьків у декреті

Особисті фінанси
722
Міністр економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов оприлюднив нововведення реформи ринку праці.
Головна мета змін на ринку праці – це забезпечення працездатного населення робочими місцями та гідними заробітними платами.
“Україна є лідером з ратифікації міжнародних конвенцій про захист прав найманих працівників, але пасе задніх в сфері їх виконання. Ми не маємо намірів порушувати підписані стандарти, навпаки, захищаємо фундаментальні права робітників”, – сказав він.
Він спростував інформацію про 12-годинний робочий день, скорочення терміну лікарняних, можливість звільнення вагітних та працівників у декреті.
Новий закон врегулює формат дистанційної та надомної роботи і жодним чином не зменшує права працівників, особливо вразливих категорій.

Де взяти кредит безробітному

«Ми прагнемо ускладнити, а в ідеалі, взагалі унеможливити випадки, коли під умовою фіктивних реорганізацій компаній чи установ звільняють соціально незахищених осіб. Тож, хочемо законодавчо захистити усіх працівників, а звільнення вагітних жінок зробити неможливим» – зауважив міністр.
Нагадаємо, Finance.ua писав, що Милованов запропонував запровадити зобов’язання укладати трудовий договір у письмовому вигляді і дозволити працювати дистанційно і за гнучким графіком.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Отримати гроші до зарплати 💵

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас