ПриватБанк подає скаргу на визнання недійсними кредитних договорів з компаніями Коломойського — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк подає скаргу на визнання недійсними кредитних договорів з компаніями Коломойського

Фондовий ринок
679
ПриватБанк подає касаційну скаргу на рішення Північного апеляційного госпсуду, яким визнано недійсними умови кредитних договорів з компаніями Коломойського.
Про це повідомляє прес-служба банку.
“ПриватБанк подає касацію на рішення Північного апеляційного господарського суду у справі № 910/12787/17 за позовом ТОВ „Тех-Трейд-Інвест“ до ПриватБанку, яким визнано недійсними окремі умови кредитних договорів з рядом компаній, пов’язаних з колишніми власниками банку Коломойським і Боголюбовим”, — йдеться у повідомленні.
Як вказано в заяві прес-служби банку, ще до націоналізації ПриватБанку в грудні 2016 року банк надавав кредити пов’язаним з колишніми власниками компаніям під процентну ставку, яка була вдвічі нижче ринкової і складала від 10 до 12 % річних у гривні.
“Видачею таких „індексних кредитів“ й було закладено майбутні юридичні ризики щодо стягнення з позичальників нарахованих процентів, комісій і штрафних санкцій. І саме зараз пов’язані з колишніми власниками банку недобросовісні позичальники використовують зазначені недоліки, заявляючи позови до банку про визнання недійсними окремих умов кредитних договорів”, — повідомили у банку.
ПриватБанк вважає сьогоднішнє судове рішення вочевидь безпідставним та необґрунтованим і безумовно оскаржить його у Верховному Суді.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас