Дело "VAB банку": суд заарештував екс-співробітницю НБУ на два місяці, застава - 15 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дело "VAB банку": суд заарештував екс-співробітницю НБУ на два місяці, застава - 15 мільйонів

Казна та Політика
572
Вищий антикорупційний суд України обрав як запобіжний захід для екс-керівника банківського нагляду Національного банку України Алли Шульги утримання під вартою протягом 60 діб з альтернативою внесення застави в обсязі 15 млн грн.
Про це повідомила перший заступник глави НБУ Катерина Рожкова в соцмережі Facebook у вівторок пізно ввечері після засідання суду щодо зловживань при видачі стабілізаційного кредиту «ВіЕйБі Банку».
«Рішення щодо запобіжного заходу Шульзі Аллі Анатоліївні суд оголосив щойно. Суддя задовольнив клопотання прокурора НАБУ – як запобіжний захід обрано утримання під вартою протягом 60 діб або як альтернатива – внесення застави в обсязі 15 млн грн», – повідомила Рожкова у відеозверненні.
За її словами, рішення про запобіжний захід щодо екс-керівника управління НБУ по Києву і області, який наразі входить до складу Ради НБУ Миколи Каленського, суд оголосить в середу о 10.30. При цьому Рожкова підкреслила, що правління НБУ висловило готовність взяти на поруки і Миколу Каленського, і Аллу Шульгу.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас