Гонтарєва про Писарука: Заарештували найчеснішу людину, яку я знаю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гонтарєва про Писарука: Заарештували найчеснішу людину, яку я знаю

Казна та Політика
1042
Екс-глава Національного банку Валерія Гонтарєва вважає, що гроші з банків вкрали власники банків через кредити пов’язаним особам задовго до приходу її команди в НБУ.
Затримання її екс-заступника Олександра Писарука Гонтарєва називає початком розправи над командою реформаторів.
Гонтарєва про Писарука: “Замість того, щоб садити в тюрми менеджмент і власників збанкрутілих банків, наші правоохоронці заарештували найчеснішу людину і професіонала, якого я тільки знаю…
Наша команда взяла персональні гарантії і Бахматюка (екс-власник “ВіЕйБі Банку”), і Жеваго (екс-власник банку “Фінанси та Кредит” – ред.), і Коломойського (екс-співвласник ПриватБанку).
Вони їх всі оскаржили в продажних судах і не повернули жодної копійки державі. А тепер в цьому звинувачують Писарука – це просто театр абсурду!”

Довідка Finance.ua:

  • Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура в ході слідчих дій в “Райффайзен Банку” затримали сімох осіб – колишніх і чинних посадових осіб Національного банку.
  • У Райффайзен банку Аваль переконані, що з затриманого голови правління банку, екс-заступника голови Національного банку Олександра Писарука буде знято всі підозри.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас