Uber запускає сервіс із виклику гвинтокрилів у Нью-Йорку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Uber запускає сервіс із виклику гвинтокрилів у Нью-Йорку

Технології&Авто
339
Користувачі додатка Uber скоро зможуть викликати вертоліт, щоб дістатися до аеропорту імені Джона Кеннеді в Нью-Йорку. Сервіс під назвою Uber Copter уже доступний з 7 жовтня.
Про це повідомляє Reuters.
Елітні користувачі могли спробувати послугу з червня. Коштує вона чимало – восьмихвилинний політ обійдеться мінімум в $200 з людини. Правда, в цю вартість включено і наземний трансфер до зльоту і після посадки.
«Ми знаємо, що є великий попит на трансфер до аеропорту і назад. Це відмінна можливість надати цінну послугу нашим клієнтам, адже вони зможуть дістатися туди швидше, ніж будь-коли», – вважає представник Uber Ерік Еліссон.
Поки що сервіс працює тільки між південним краєм Манхеттена і аеропортом, але компанія збирається відкрити і інші точки посадки. Економія часу очевидна – на машині шлях може зайняти до двох годин, на громадському транспорті – близько години.
Але щоб вивести послугу на масовий ринок, знадобляться нові технології. Uber вже розробляє електроаеротаксі, яке буде дешевим, тихим і екологічним. Запуск цього сервісу в Лос-Анджелесі, Далласі і Мельбурні запланований на 2023 рік.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас