Uber представив новий додаток, що об'єднує поїздки, доставку їжі та інші опції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Uber представив новий додаток, що об'єднує поїздки, доставку їжі та інші опції

Фондовий ринок
1244
Компанія Uber представила низку нових продуктів і функцій під час презентації в Сан-Франциско.
Зокрема, було показано бачення фірмового додатка наступного покоління, який буде об’єднувати всі доступні сервіси (“Поїздки”, “Замовити їжу” та інші параметри), щоб користувач міг обрати саме те, що йому потрібно наразі. Новий додаток зараз тестується в сотнях міст США і світу.
Щоб переконатися, що користувач сідає в потрібну машину, тепер він зможете обрати опцію отримання унікального чотиризначного PIN-коду, який потрібно озвучити вашому водієві. Водій зможе почати поїздку в додатку тільки після введення правильного PIN-коду. Також компанія працює над новою технологією, яка використовує ультразвукові хвилі для автоматичної перевірки того, що ви перебуваєте в потрібному автомобілі.
Пасажирам більше не доведеться чекати завершення поїздки, щоб повідомити про проблему Uber. Незабаром вони побачать опцію «Повідомити про проблему» в Центрі безпеки (синій значок щита), який дозволить їм повідомляти про проблеми безпеки під час поїздки. Команда безпеки Uber зв’яжеться з користувачем після поїздки.
Минулого року була додана кнопка виклику допомоги в додаток Uber, щоб користувачі і водії могли безпосередньо зв’язатися з 911 в разі надзвичайної ситуації. Тепер також додана можливість відправляти текстові повідомлення на номер 911 в містах і округах, які підтримують цю технологію. Компанія автоматично складе текстове повідомлення, включивши в нього відомості про поїздку, такі як марка і модель автомобіля, номерний знак та місце розташування, щоб оператори 911 могли швидко відповісти.
Uber представив новий додаток, що об'єднує поїздки, доставку їжі та інші опції
Буде запущена покращена перевірка ідентифікаційних даних в режимі реального часу. З 2016 року існувала перевірка ідентифікаційних даних в режимі реального часу, яка допомагала переконатися, що водій за кермом відповідає обліковому запису в системі. Перевірка починала зі звичайних селфи, тоді як оновлення пропонує водієві зробити випадкову серію базових рухів — підморгування, посмішка і/або поворот голови — тим самим додавши ще один рівень безпеки.
До кінця жовтня користувачі в більш ніж 200 містах по всьому світу будуть отримувати повідомлення в додатку в разі висадки біля велодоріжки. Це нагадування допоможе користувачам переконатися в безпеці, перш ніж відкрити двері автомобіля.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас