Презентували позашляхову версію Lamborghini Gallardo (Фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Презентували позашляхову версію Lamborghini Gallardo (Фото)

Технології&Авто
1033
Незвичайний автомобіль на базі Lamborghini Gallardo виставлений на продаж.
Голландські фахівці з Classic Youngtimers Consultancy виставили на продаж «вседорожну» версію Lamborghini Gallardo. Ціна автомобіля з мотором V10, збільшеним дорожнім просвітом і пластиковими накладками на колісні арки становить 115 000 євро.
В основі незвичайного автомобіля лежить Lamborghini Gallardo 2004 року випуску. Під капотом Gallardo Offroad знаходиться 5,0-літровий V10 потужністю 500 к.с. і 510 Нм крутного моменту. В якості трансмісії використовується 6-ступінчаста роботизована коробка передач E-Gear.
Презентували позашляхову версію Lamborghini Gallardo (Фото)
У своєму стандартному вигляді Gallardo міг прискорюватися з місця до 100 км/год за 4,2 секунди, а його максимальна швидкість досягала позначки в 309 км/год. Динамічні характеристики позашляхової версії суперкара не уточнюються.
Презентували позашляхову версію Lamborghini Gallardo (Фото)
Спорткар отримав збільшений дорожній просвіт, накладки на колісні арки і багажник з запасним колесом на даху моторного відсіку. Крім цього, тюннери встановили додаткове світлодіодне освітлення на даху і два прожектори на передньому бампері. В результаті вийшов шоукар з алюмінієвої захистом днища і порогів, збільшеним на 47 мм дорожнім просвітом і композитними накладками навколо моторного відсіку і повітрязабірників.
За матеріалами:
MMR
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас