Товари з яких країн мають найкращу репутацію - дослідження — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Товари з яких країн мають найкращу репутацію - дослідження

Світ
1263
Торгова марка Made in Germany має позитивний імідж майже для половини опитаних. Негативні оцінки товарів з Китаю в три рази перевищують позитивні, свідчать дані опитування.
Про це повідомляє DW, посилаючись на результати дослідження, проведеного соціологічним інститутом YouGov і Кембриджським університетом у Великобританії.
Ярлик Made in Germany (“Зроблено в Німеччині”) залишається для німецьких експортерів важливим аргументом у справі реалізації продукції. Німецька торгова марка займає перше місце за популярністю серед споживачів у всьому світі.
Дослідження показало, що майже половина всіх опитаних позитивно ставляться до ярлика Made in Germany, негативно – лише 6 відсотків. В результаті Made in Germany очолила рейтинг торгових марок, отримавши 45 пунктів. На другому місці опинилися товари з Італії (38 пунктів), третє – поділили Франція і Великобританія (по 34 пункти). Японські товари посіли п’яте місце, значно випередивши конкурентів із Південної Кореї, які зайняли лише 9 позицію.
Опитування, проведене в 23 країнах, також показало, що імідж китайських товарів негативно оцінюють 44 відсотки респондентів – майже в три рази більше від тих, хто ставиться до товарів Made in China позитивно. В результаті товари з Китаю отримали негативний рейтинг в мінус 29 пунктів і опинилися на останньому з 12 місць серед країн, які перебували в полі зору соціологів.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас