Уряд схвалив Програму дій, зокрема легалізацію грального бізнесу і видобутку бурштину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд схвалив Програму дій, зокрема легалізацію грального бізнесу і видобутку бурштину

Казна та Політика
821
Кабінет міністрів схвалив Програму дій уряду та низку законопроектів, зокрема щодо легалізації грального бізнесу та впорядкування діяльності з видобутку бурштину.
Про це повідомляє прес-служба Кабміну.
“Зміни передбачають, зокрема, скасування процедур додаткового погодження дозволів на користування надрами з боку відповідних обласних рад, продаж дозволів через відкриті електронні аукціони та ін.” – ідеться в повідомленні.
Також схвалено проект закону щодо легалізації грального бізнесу в Україні, який передбачає, що азартні ігри будуть проводитися виключно на території готелів, на гральному обладнанні з використанням програмного забезпечення, яке відповідає міжнародним стандартам.
Крім цього, Уряд схвалив проект закону щодо підвищення ефективності використання коштів Державного фонду регіонального розвитку. Зміни передбачають посилення відкритої конкуренції між проектами, які подаються на фінансування за рахунок фонду лише через прозорі конкурсні процедури після доведення економічної або соціальної ефективності.
Уряд розпочав роботу над інструментами здешевлення кредитів для купівлі земель сільськогосподарського призначення. Відповідне розпорядження Кабінет Міністрів ухвалив на засіданні.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас