АМПУ з початку року заощадила на закупівлях вже понад 221 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМПУ з початку року заощадила на закупівлях вже понад 221 млн грн

Казна та Політика
195
За підсумками восьми місяців 2019 року Адміністрації морських портів України вдалося більш ніж на 221 млн грн знизити заплановані витрати на придбання товарів, робіт і послуг за рахунок проведення закупівель в електронній системі ProZorro.
Про це повідомила прес-служба АМПУ.
«Протягом 2018-2019 років загальна економія АМПУ завдяки відкритим торгам склала понад 285 млн грн. Використання електронної системи закупівель ProZorro дозволяє запобігти проявам корупції, залучити до участі в конкурсах максимальну кількість учасників і вибрати для надання послуг та виконання робіт кваліфікованих підрядників за найкращими цінами», – зазначив керівник ДП «АМПУ» Райвіс Вецкаганс.
Для залучення до участі в тендерах через електронну систему закупівель ProZorro максимальної кількості учасників АМПУ публікує інформацію про ключові тендери в українських і міжнародних ЗМІ і на сайті підприємства. Також регулярно проводяться зустрічі з провідними українськими та світовими днопоглиблювальними компаніями, суднобудівниками і підприємствами, що займаються ремонтом спеціалізованого флоту.
Загалом за 8 місяців 2019 року за результатами процедур закупівель в електронній системі закупівель ProZorro Адміністрацією морських портів України укладено 640 договорів на загальну суму понад 1,6 млрд грн (без ПДВ).
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас