Skoda запустила серійне виробництво свого першого гібрида — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Skoda запустила серійне виробництво свого першого гібрида

Технології&Авто
2727
Компанія Skoda почала серійне виробництво першої моделі в своїй історії, оснащеної гібридною силовою установкою. Йдеться про бензин-електричну модифікацію оновленого ліфтбека Superb, який встав на конвеєр підприємства в чеському місті Квасіни.
У переобладнання заводу було інвестовано 12 млн євро, які пішли на модернізацію кузовного цеху і складальних ліній. При цьому гібрид почали випускати на одних виробничих потужностях з моделями, оснащеними традиційними двигунами внутрішнього згоряння.
Прем’єра гібридної Skoda Superb iV відбулася в травні разом зі стандартною моделлю, яка зазнала оновлення. До складу силової установки увійшов 1,4-літровий бензиновий турбомотор потужністю 156 к.с., що працює в парі з електричним двигуном. В сумі агрегати видають 218 кінських сил.
Батарея ємністю 13 кВт·год дозволяє проїхати на електротязі до 55 кілометрів. Поповнити заряд можна від побутової розетки, а максимальна дальність ходу досягає 850 кілометрів.
Що стосується звичайної версії флагманської моделі чеської марки, то базовим агрегатом став 120-сильний дизель об’ємом 1,6 літра. Крім того, доступні дволітрові мотори на «важкому паливі» потужністю 150 і 190 кінських сил. Бензинова гамма представлена ​​150-сильною 1,5-літровою “турбочетвіркою», а також двигунами робочим об’ємом два літри, що видають 190 і 272 сили.
За матеріалами:
autonews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас