Підготували понад 70 законопроектів: Зеленський розповів, як захищатиме вкладені в Україну інвестиції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підготували понад 70 законопроектів: Зеленський розповів, як захищатиме вкладені в Україну інвестиції

Казна та Політика
947
В команді президента України Володимира Зеленського підготували вже понад 70 законопроектів, спрямованих на захист вкладених інвестицій.
Про це повідомляється на сайті глави держави.
Так, під час дводенного офіційного візиту до Польщі Володимир Зеленський зустрівся з представниками бізнесу та українськими студентами. Молодь розповіла про співпрацю з бізнесом у Польщі. Студенти наголосили, що хотіли б перенести найкращі практики на батьківщину.
Бізнес був представлений українськими та польськими інвесторами у різних галузях: підприємства, банківський, фінансовий та будівельний сектори, транспорт, логістика. Зеленський закликав бізнес інвестувати в Україну й пообіцяв створити всі умови, щоб захистити інвестиції.
“Я особисто готовий захищати всі інвестиції. Ми вже підготували понад 70 законопроектів. Йдеться про реформу правоохоронної, судової систем. Там дуже багато законопроектів для поліпшення інвестиційного клімату та для бізнесу”, – сказав Зеленський.
Він також розповів про проект “Держава у смартфоні”, наголосивши на діджиталізації послуг і документообігу в Кабміні, електронній митниці. А також поділився планами щодо основних реформ. Зокрема, йшлося про проведення приватизації, земельної реформи, зміни на залізниці, концесію портів і подолання корупції.
За матеріалами:
Today.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас