Зеленський назвав терміни початку судових справ проти корупціонерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зеленський назвав терміни початку судових справ проти корупціонерів

Казна та Політика
784
Президент України Володимир Зеленський заявив, що очікує посилення антикорупційних процесів в Україні восени, з початком роботи Вищого антикорупційного суду і нового генерального прокурора.
Про це глава держави заявив в інтерв’ю на телеканалі “1+1”.
На запитання, коли в Україні почнуться обіцяні «посадки», президент відповів: «Антикорупційний суд, якого не було, починає працювати 5 вересня вперше в Україні. Антикорупційний суд. Там пройшов конкурс, і мені здається, що зараз там з’являться чесні судді. Це дуже важливе питання було. Далі: у нас з’явиться новий генеральний прокурор. Це дуже важлива людина. І я думаю, що восени, коли у нас з’являться і Антикорупційний суд, і генеральний прокурор, все розпочнеться. Все розпочнеться».
На запитання, чи буде «аукціон кримінальних справ», Зеленський сказав: «Аукціон кримінальних справ? Подивимося. Скільки грошей не вистачатиме державі. Можливо”.
“Думаю, є такі кримінальні справи і є такі люди… Батьківщину продавати не можна, тому деякі справи в жодному разі не можна продавати. І під заставу деяким людям не можна виходити”, – підкреслив він.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас