Smart показала, який вигляд матимуть її майбутні електрокари (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Smart показала, який вигляд матимуть її майбутні електрокари (фото)

Технології&Авто
934
Компанія Smart опублікувала перший дизайн-скетч оновленого сітікара ForTwo, прем’єра якого відбудеться у вересні на Франкфуртському автосалоні. Напевне, там же дебютує і рестайліногова модель ForFour.
Читайте також: Pagani випустить електрокар і позашляховик
Автовиробник вирішив суттєво переглянути дизайн своїх машин, які незабаром будуть переведені на електричну тягу. Від попередників автомобілі можна відрізнити за зміненим капотом, а також іншим переднім і заднім бамперами.
Smart показала, який вигляд матимуть її майбутні електрокари (фото)
Нагадаємо, бренд Smart після 2020 р. збирається сконцентруватися на випуску автомобілів тільки з електричними силовими установками. У березні концерн Daimler і китайська компанія Geely оголосили про створення спільного підприємства з рівною часткою активів. В рамках нового проекту буде організовано розробку і налагоджено випуск міських електрокарів наступного покоління, які будуть випускатися під маркою Smart.
Дизайн автомобілів буде створюватися зусиллями фахівців Mercedes-Benz, тоді як за технічну частину відповідатимуть інженери Geely. Передбачено створення кількох моделей, в тому числі і більш габаритних – представників швидко зростаючого В-сегменту.
За матеріалами:
autonews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас