Управління одним пальцем і кешбек на пальне: що А-Банк помістив у нову версію мобільного додатку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Управління одним пальцем і кешбек на пальне: що А-Банк помістив у нову версію мобільного додатку

Фінтех і Картки
2550
А-Банк продовжує розвиватися і пропонувати своїм клієнтам сучасні технологічні рішення. Днями банк презентував нову версію мобільного додатку АБанк24, головною перевагою якої стало зручне управління за допомогою спеціального «барабана».
Завдяки змінам, за допомогою легкого та комфортного управління одним пальцем, користувач програми може хутко переглядати всі виписки по картках, переказувати кошти між своїми рахунками, переказувати кошти на інші рахунки в А-Банку та інших банків, поповнювати мобільний телефон, переглядати архів операцій.
Додайте до цього звичну для клієнтів А-Банку якісну і своєчасну online-підтримку, а також простоту налаштування функціоналу – отримуємо нову версію мобільного додатку АБанк24. Добре й те, що раніше нова версія АБанк24 була присутня тільки на iOS, але відтепер її зможуть завантажити й користувачі Android.
Управління одним пальцем і кешбек на пальне: що А-Банк помістив у нову версію мобільного додатку
Клієнти А-Банку в новій версії АБанк24 також можуть отримати кешбек від партнерів банку – мережі АЗС Glusco. Тепер розплачуватися карткою «Зелена» стало ще вигідніше. Заправляючись на заправках Glusco, клієнти отримують кешбек в розмірі 8% від витрат. При цьому А-Банк і тут йде назустріч своїм клієнтам – кешбек нараховується за витратами як в рахунок особистих, так і кредитних коштів, що надають далеко не всі банки.
І хоча вже сьогодні, за допомогою додатка АБанк24, клієнти банку можуть швидко і зручно користуватися розстрочкою миттєвою, здійснювати оплату частинами, проводити обмін валют, відкривати нові депозити з підвищеними %, банк на цьому не зупиняється і вже працює над іншими новими функціями.
Нагадаємо, два місяці тому А-Банк також випустив новий картковий продукт – картку «Зелена», яка стала абсолютною інновацією на банківському ринку. Кредитний ліміт до 200 тис. гривень (і це при тому, що у більшості банків близько 100 тис.), кешбек до 20%, пільговий період на 2 місяці плюс додаток АБанк24 з можливістю управління функціями одним пальцем вже оцінили понад 80 тис. клієнтів. Картка випускається з унікальним вертикальний дизайном, і без зайвої панелі для підпису. Це вони зробили першими з українських банків.
Ми вже докладно писали про цю картку. Читайте тут: якщо хочете дізнатися, чим ще всіх цих людей приваблює картка «Зелена».
До речі, замовити картку легко, і головне – безкоштовно. При бажанні ви завжди можете самостійно залишити заявку на сайті і забрати картуу в відділенні. В будь-який зручний час. Вся процедура оформлення займає не більше 15 хвилин. Будуть потрібні тільки паспорт та ІПН.
За матеріалами:
А-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас