Uber звільнить близько 400 співробітників у всьому світі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Uber звільнить близько 400 співробітників у всьому світі

Фондовий ринок
458
Компанія Uber Technologies Inc. скорочує третину свого відділу маркетингу в усьому світі, оскільки керівництво прагне розв’язати проблеми, пов’язані з уповільненням бізнесу.
Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на свої джерела.
За інформацією видання, компанія з підбору персоналу звільнить близько 400 співробітників. 29 липня головний виконавчий директор Uber Дара Хосровшахі повідомила підлеглим про майбутні скорочення.
“Наразі є загальне відчуття того, що, незважаючи на швидкий розвиток, ми сповільнюється. Таке відбувається природним шляхом у міру збільшення компанії, однак нам потрібно цим зайнятися, причому швидко”, – повідомила Хосровшахі в листі, розісланому співробітникам по електронній пошті.
Скорочення персоналу становить близько 1,6% співробітників Uber у всьому світі. Це перша велика реорганізація відділу маркетингу і комунікацій відтоді, як минулого місяця Джилл Хейзелбейкер, давній керівник, взяла під свій контроль групу. Вона змінила Ребекку Мессіну, колишнього головного директора з маркетингу, яка керувала командою з 1200 осіб протягом її дев’ятимісячного перебування в компанії.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас