Співробітники British Airways страйкують через низькі зарплати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Співробітники British Airways страйкують через низькі зарплати

Фондовий ринок
364
Профспілка пілотів британських авіакомпаній (British Airline Pilots Association, BALPA) переважною більшістю в 93% голосів ухвалила рішення провести страйк після провалу переговорів з компанією British Airways про підвищення зарплат, пише The Evening Standard
Приблизно 90% пілотів British Airways входять до профспілки, тому страйк може серйозно позначитися на розкладі польотів компанії.
Представники компанії заявили про плани домагатися судової заборони на страйк і висловили своє співчуття у зв’язку з тим, що профспілка “вирішила поламати плани поїздок наших клієнтів”.
Переговори між BAPLA і British Airways ведуться з листопада минулого року. Члени профспілки наполягали на впровадженні схеми розподілу прибутку між співробітниками компанії, а фірма пропонувала підвищення зарплат на 11,5% протягом трьох років.
Дати страйку поки не оголошувалися. Згідно із законом, профспілка зобов’язана повідомити компанію про подібні заходи за два тижні.
British Airways загрожує штраф £ 183 млн через витік персональних даних клієнтів
Останній страйк співробітників British Airways відбувся ще в 1970-х роках. У 2008 році пілоти проголосували за проведення страйку, але тоді питання вдалося врегулювати.
За матеріалами:
Телеграф
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас