ДФРР профінансує будівництво 130 спортивних об'єктів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДФРР профінансує будівництво 130 спортивних об'єктів

Казна та Політика
211
В рамках фінансування з Державного фонду регіонального розвитку в областях України продовжують реалізувати важливі інфраструктурні проекти.
Головним розпорядником коштів є Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.
Відтак Мінрегіоном вже схвалено фінансування 131 проекту зі створення важливої спортивної інфраструктури на суму майже 1,3 млрд грн.
“131 спортивний об’єкт буде профінансовано в цьому році в областях України за рахунок Державного фонду регіонального розвитку. Це будівництво, реконструкція або капремонт стадіонів, палаців спорту, басейнів та інших спортивних майданчиків”, – повідомив заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе.
У розрізі регіонів це 4 проекти у Вінницькій, 1 проект у Волинській, 5 – у Дніпропетровській, 11 – у Донецькій, 6 – у Житомирській, 8 – у Закарпатській, 5 – у Запорізькій, 9 – у Івано-Франківській, 3 – у Київській, 1 – у Кіровоградській, 8 – у Луганській, 8 – у Львівській, 1 – у Миколаївській, 2 – у Одеській, 3 – у Полтавській, 4 – у Рівненській, 8 – у Сумській, 7 – у Тернопільській, 5 – у Харківській, 10 – у Херсонській, 9 – у Хмельницькій, 3 – у Черкаській, 5 – у Чернівецькій, 4 – у Чернігівській областях та 1 – у місті Київ.
За матеріалами:
Урядовий портал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас