В Україні запроваджуються митні декларації окремих типів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні запроваджуються митні декларації окремих типів

Казна та Політика
590
Кабінет Міністрів України прийняв постанову, яка передбачає введення митних декларацій окремих типів. Їх застосовуватимуть для декларування транзиту іноземних товарів.
Про це повідомляє прес-служба Міністерства фінансів України.
Як зазначається, це стосується ііноземних товарів, що переміщуються підприємствами між Європейським Союзом, країнами-членами Європейської асоціації вільної торгівлі, окремими країнами-членами Конвенції про процедуру спільного транзиту та Україною транзитом, у тому числі внутрішнім, автомобільним транспортом без перевантаження на інші види транспорту, та стосовно яких не встановлено обов’язку щодо забезпечення сплати митних платежів.
“У тому числі товарів що переміщуються внутрішнім транзитом, автомобільним транспортом без перевантаження на інші види транспорту, і стосовно яких не встановлені обов’язки щодо забезпечення сплати митних платежів”, – йдеться в повідомленні.
Крім цього, постанова забезпечить тестове використання NCTS (систему обміну даними про транзит) на українських митницях для виконання митних формальностей і для окремих типів митних декларацій.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас