У Києві ліквідовано конвертцентр з оборотом 300 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві ліквідовано конвертцентр з оборотом 300 млн грн

Кримінал
1061
Співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ припинили у Києві діяльність міжрегіонального конвертаційного центру із загальним оборотом в 300 млн грн.
Як повідомляє прес-служба СБУ, організатори через фіктивні безтоварні операції виводили в «тінь» кошти низки суб’єктів господарювання, в тому числі з державною часткою, з різних регіонів України. Конвертаційний центр також «допомагав» клієнтам мінімізувати податкові платежі в бюджет.
Під час обшуків офісних приміщеннях конверту, за місцями проживання та в автомобілях фігурантів справи правоохоронці виявили печатки низки фіктивних підприємств, засоби зв’язку, банківські картки та документацію, яка доводить проведення фінансових операцій.
За попереднім аналізом вилученої документації, за час своєї протиправної діяльності конвертцентр встиг «вивести в тінь» близько 300 млн грн.
Зараз на рахунки більше сотні юридичних та фізичних осіб, а також на майно, яке використовувалося у протиправній діяльності, накладено арешт. Діяльність конвертцентру припинено. Триває досудове розслідування.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас