Міністр інфраструктури прокоментував скандал з авіакомпанією SkyUp — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міністр інфраструктури прокоментував скандал з авіакомпанією SkyUp

Фондовий ринок
905
За словами Омеляна, ухвала суду про припинення дії ліцензії української авіакомпанії SkyUp Airlines не вплине на роботу компанії.
Про це повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян на засіданні уряду.
«Ми дізналися про дуже дивне рішення суду Баришівського району. Це питання було не в його компетенції. Але це вже персональна відповідальність судді. Ми розробили механізм, який дасть авіакомпанії нормально працювати. Те, що відбувається зараз, – це спроба втрутитися в механізм вільної конкуренції… Ми цього не допустимо і збережемо дешеві авіаквитки», – сказав Омелян.
Нагадаємо, в свою чергу глава уряду Володимир Гройсман зазначив, що припинення ліцензії суддею Баришівського районного суду є абсурдним.
«Деякі індивідууми судової системи приймають рішення, які не налазять на голову», – сказав він. Також, Гройсман дав доручення Мін’юсту підготувати персональний лист в усі органи судової влади, щоб розглянути кожен подібний випадок. «Я буду боротися проти свавілля. Я завжди стояв і буду стояти на стороні закону. Але я буду використовувати всі публічні та юридичні можливості для боротьби з сумнівними рішеннями», – сказав він.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас