День фінансів, 11 червня: FlixBus і квитки від 5 євро, monobank і новий формат CVC2, нова вартість ID-картки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 11 червня: FlixBus і квитки від 5 євро, monobank і новий формат CVC2, нова вартість ID-картки

526
Вівторок, 11 червня. Якщо зібралися за кордон:
Вартість закордонного паспорта і ID-картки зросте. Як повідомляють в ДМС, з 1 липня зросте вартість оформлення закордонного паспорта і ID-картки громадянина України. При оформленні паспорта в формі ID-картки необхідно буде заплатити 345 грн. При оформленні паспорта для виїзду за кордон вартість складе 682 грн.
У Мін’юсті розповіли, як вивезти дитину за кордон за спрощеною процедурою. За спрощеним порядком тимчасово виїхати з дитиною за кордон можна кількома способами. Наприклад, на відпочинок або навчання до 1 місяця можна виїхати навіть якщо другий з батьків не дає згоди. Також без згоди можна виїхати, якщо надати документ про заборгованість за аліменти від другого з батьків.
FlixBus вийшов на український ринок. Найбільший автобусний перевізник Європи FlixBus оголосив про повноцінний вихід на український ринок. Рейси планують виконувати з Києва, Львова, Харкова, Дніпра, Одеси, Чернівців, Івано-Франківська, Вінниці, Тернополя. Вартість квитків обіцяють від 5 євро.
До речі, поки лише третина українців відпочиває за кордоном. Такі результати дослідження Picodi.com – 67% проводять відпустку в Україні. Не економлять на відпустці тільки 12%. Більшість же намагається якимось чином мінімізувати витрати на відпочинок завдяки ранньому бронюванню та купівлі квитків, гарячим путівкам.
Для тих, хто буде в Україні:
Україна готується до випуску євробондів. Про це повідомила міністр фінансів Оксана Маркарова. “Останні дні більшість повідомлень в Фейсбуці починалися фразою “я йду… “. Ми з Аллою Данильчук, жіноча частина нашої TeamUkraine, теж йдемо, вірніше, летимо на зустрічі з інвесторами”, – заявила Маркарова. Зустрічі триватимуть чотири дні і пройдуть в чотирьох містах, де українська сторона поговорить про новий 7-річний євробонд.
Динамічний CVC2 від monobank. Співзасновник monobank Олег Гороховський анонсував нову “фішку”. “Такого немає ні в кого (мова йде про динамічний CVC2 – ред.). Включивши цю настройку в меню «Налаштування безпеки» нашого додатку, код, який написаний на звороті картки (CVC2), буде змінюватися щогодини”, – повідомляє Гороховський. З його слів, реліз нової “фішки” буде вже цього тижня.
BlaBlaCar монетизує свої послуги. Сервіс пошуку попутників для автомобільних поїздок BlaBlaCar має намір до кінця 2019 року монетизувати свої послуги в Україні. Але розмір плати за послуги ще не визначили. Як переконані в компанії, українці готові платити за якісний онлайн-сервіс.
Як погасити кредит у ПриватБанку. Немає, напевно, такого кредиту, який не можна було б взяти в «Приваті». Іпотека, кредити на авто, споживчі позики, кредити готівкою, кредити на картку – все це є в асортименті банку. Але взятий кредит потрібно погашати. Розповідаємо кілька способів.
Найбільш народний. У новому відео колеги з YouTube Finance.ua розповідають, який банк найбільш народний за версією FinAwards 2019. Переможця визначали шляхом голосування користувачів сайту. За підсумками голосування визначено 3 переможців. 👇
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас