Зростання економіки треба конвертувати у збільшення пенсій, - Гройсман — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зростання економіки треба конвертувати у збільшення пенсій, - Гройсман

Казна та Політика
1432
Кабінет Міністрів України на чолі з Володимиром Гройсманом став першим українським урядом, якому вдалося ввести механізм автоматичної індексації пенсій і провести відразу кілька масових перерахунків виплат протягом останніх років.
Про це в ефірі телеканалу «Україна» сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.
«Ми зробили перший етап, який дозволив зробити масовий перерахунок. Залишається проблема людей, які мають великий стаж, але мали маленьку зарплату, – сказав Володимир Гройсман. – Я завжди підкреслюю: треба зростання економіки і далі конвертувати в підвищення пенсій. Ми перші ввели автоматичну індексацію, будемо це робити і надалі».
Також, за словами Прем’єра, економічне зростання є генеральною метою роботи Уряду. Саме воно є тим курсом, який в середньостроковій перспективі дозволить повернути додому українців, які сьогодні шукають кращої долі за кордоном і працюють в інших країнах.
“Кожен з мільйонів гастарбайтерів повинен отримати можливість знайти своє місце в нашій державі. Коли я говорю про формування середнього класу, то маю на увазі те, що середня зарплата в Україні (за умови продовження реформ та курсу на економічне зростання) стане достатньою для того, щоб не виїжджати … великий біль, коли мама і тато за кордоном, а діти – тут, з бабусями. Наш виклик – створити умови, щоб українці поверталися на батьківщину. Як? через економічне зростання”, – переконаний Гройсман.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас