Visa зібралася забезпечувати грошові перекази не лише з картки на картку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Visa зібралася забезпечувати грошові перекази не лише з картки на картку

Фінтех і Картки
1101
Visa Inc. оголосила про придбання компанії Earthport, що надає послуги з проведення транскордонних платежів через найбільшу незалежну мережу ACH (Automated Clearing House).
Наразі компанія Visa надає можливість здійснювати перекази з картки на картку Visa. Завдяки придбанню компанії Earthport, Visa зможе забезпечити грошові перекази по всьому світу через єдину мережу Visa не тільки з картки на картку Visa, а й через банківські рахунки приватних осіб, підприємств і урядових установ.
“Завдяки об’єднанню з технологією Earthport можна буде створити рішення для багатьох сценаріїв використання, включаючи перерахування зарплати, а також міжнародні перекази між фізичними особами та компаніями. Наприклад, підрядникам з усього світу, які працюють на міжнародному ринку, необхідно отримувати оплату в їхній місцевій валюті. Сьогодні компанія може виплачувати зарплату співробітникам за допомогою неефективних, дорогих банківських переказів, які можуть зайняти кілька днів. Завдяки об’єднаним можливостям компаній Visa і Earthport можна швидко і безпечно здійснювати платежі підрядникам і співробітникам по всьому світу через єдину мережу Visa”, – розповіли Finance.ua в компанії Visa.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас