Апеляційний суд відмовився знімати арешт з активів Коломойського — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Апеляційний суд відмовився знімати арешт з активів Коломойського

Казна та Політика
119
Київський апеляційний суд відмовив Національному банку у задоволенні скарги щодо зняття арешту з активів компаній, пов’язаних з колишнім власником Приватбанку Ігорем Коломойським.
Про це свідчать дані судового реєстру.
Суд зберіг арешт активів, які були передані “приватівцями” в іпотеку/заставу для НБУ як забезпечення боргів Приватбанку з рефінансування.
Під арешт потрапили майже 1,3 тис. одиниць залізничного рухомого складу, зерновий термінал “Бориваж”, завод “Біола”, офісна будівля в м. Києві, яку орендує телеканал “1+1”, літак Boeing 767-300, ангар для обслуговування літаків, 34 земельні ділянки в Одеській області, а також численна нерухомість.
У ході судового процесу НБУ наполягав, що лютневий арешт “приватівських” активів підлягає скасуванню, враховуючи, що Печерський райсуд м. Києва у 2017 році вже накладав арешт на те саме майно.
Крім цього, повторний арешт активів Коломойського “унеможливлює здійснення задоволення його вимог за рахунок предмету іпотеки (застави), в тому числі шляхом реалізації позасудового способу звернення стягнення”.
За матеріалами:
Finbalance
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас