Гройсман розповів, що дозволить повернути українців з-за кордону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман розповів, що дозволить повернути українців з-за кордону

Казна та Політика
1078
Індустріальний розвиток України, створення нових робочих місць із достойною середньою зарплатою в промисловості дозволить повернути українців з-за кордону і надасть їм нові можливості для самореалізації і зайнятості.
Про це заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету міністрів України.
“У нас є багато речей, які потрібно зберігати і примножувати. Деякі з них хотіли б перейняти наші західні партнери. А в деяких треба міняти систему. Все це разом дозволить повернути фахівців в Україну”, – сказав Гройсман.
Він звернув увагу, що більшість процесів, що відбуваються сьогодні в Україні, – це складні речі, які не мають простих рішень. Саме тому нереальні обіцянки безвідповідальних політиків вирішити все “вже завтра” – це підрив довіри і до людей, і до країни в цілому.
“Нам потрібна відповідальна політика і та якість життя, яка дає можливість себе реалізувати. До цього ми і прагнемо”, – сказав Гройсман.
За його словами, торік в Україні було збудовано та реконструйовано 1 тисячу промислових об’єктів.
“Обсяг капітальних інвестицій перевищив 520 мільярдів гривень. Ми почали підвищувати мінімальну зарплату, підвищується реальна зарплата. І це ми на початку шляху. Тому можемо досягти більшого”, – додав прем’єр.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас