Киян готують до запуску електронних квитків в автобусах і тролейбусах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Киян готують до запуску електронних квитків в автобусах і тролейбусах

Казна та Політика
714
В автобусах і тролейбусах Києва з’явилися оголошення про особливості використання єдиних електронних квитків. Зокрема, на них повідомляється, де можна буде придбати е-квиток і як використовувати, пише Сегодня.
Так, за даними “Київпастрансу”, для електронної оплати можна буде використовувати багаторазову транспортну картку (схожі зараз використовуються в метро), картку киянина, паперовий квиток з qr-кодом або спеціальний мобільний додаток. Зчитувати поїздки будуть валідатори і турнікети.
Купити електронний квиток або поповнити транспортну картку можна буде в касах “Київпастрансу”, терміналах самообслуговування або через інтернет. При цьому, можливість придбати квиток у кондуктора не вказується.
“Раніше говорили, що ми теж будемо продавати, але зараз на це навіть натяку немає. Але у нас будуть талончики, як і раніше”, – пояснила кондуктор одного зі столичних автобусів.
Кондуктор також зазначила, що на зворотному боці звичних талончиків також можна побачити qr-код, проте валідатори його не “сприймають”.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас