FinRetail: 7 Must Have для МФО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

FinRetail: 7 Must Have для МФО

Рекламний ринок
241
23 листопада в Києві проходитиме третя конференція FinRetail 2018.
За задумом організаторів (Finance.ua, компанія BankOnline, фінансовий портал Мінфін, асоціація ВАФК) FinRetail – практична конференція. А це означає, що як спікери, так і гості зможуть обмінюватися досвідом і знаннями, обговорити законодавчі ініціативи, нові правила регулювання ринку і технологічні новації.
До речі, серед спікерів такі особистості як: Олег Горохівський, Ігор Смілянський, Андрій Радевич і багато інших. Приїде і багато зарубіжних експертів. Ось повний список і програма конференції.
Finance.ua вирішив розповісти, чим кожен із спікерів може бути корисний нашим читачам. Раніше ми вже писали про Віктора Локоткова, співзасновника школи LVL80, і Ігоря Смілянського, Генерального директора Укрпошти, Євгена Васильцова, Керівника напрямку по роботі з торговельними підприємствами ПриватБанку. Сьогодні розповімо про Романа Катеринчика.
Piccy.info - Free Image Hosting
Хто він? Співзасновник MyCredit – онлайн кредити на вашу картку. Його виступ на #MFOSummit Ukrainian 2018 визнано одним з найкращих за результатами опитування учасників.
Чим готовий поділитися на FinRetail? Ключовими цифрами МФО і дешбордів. Технологіями обслуговування і утримання клієнтів. Інструментами для роботи з підрядниками. Розповість про CRM: що автоматизувати і скільки це має коштувати.
Роман обіцяє говорити не про абстрактні тенденції, а показати реальні інструменти і власний досвід, який можна застосовувати в своїй роботі вже завтра. Приходьте і дізнавайтеся більше.

Квиток для вас 🎟️

Дізнатися програму всієї конференції і зареєструватися можна також за посиланням.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас