Volkswagen планує робити знижки власникам дизельних авто при заміні машин — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen планує робити знижки власникам дизельних авто при заміні машин

Технології&Авто
714
Volkswagen Group має намір пропонувати власникам дизельних автомобілів концерну знижки і бонуси при купівлі більш екологічних машин компанії.
Як йдеться в повідомленні німецького виробника, «власники автомобілів у 14 містах Німеччини, визнаних федеральним урядом містами з найвищим рівнем забруднення повітря, і в їх передмістях зможуть скористатися новими бонусами при заміні автомобіля».
«Ці бонуси будуть виплачені понад ліквідаційну вартість старого дизельного авто при його обміні на новий автомобіль класів “Євро-4” і “Євро-5 “від будь-якого бренду автоконцерну», – підкреслили в Volkswagen Group.
До числа міст, де діятиме ця програма, входять Гамбург, Мюнхен, Кельн, Штутгарт і Дюссельдорф. Сума бонусу залежить від вартості старого автомобіля і буде варіюватися від €500 до €7 тис.
Крім того, на території всієї Німеччини буде діяти програма знижок при купівлі більш екологічного авто. Вона поширюється на дизельні автомобілі стандартів від «Євро-1» до «Євро-4», випущені від 10 до 25 років тому. Розмір такої знижки складе від €1500 до €8 тис. В залежності від вартості старого автомобіля.
Таким чином, деякі власники отримають від VW Group знижку і бонус у розмірі понад €10 тис.
За матеріалами:
Коммерсантъ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас