Hyundai наділить автомобілі унікальною «інтуїцією» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Hyundai наділить автомобілі унікальною «інтуїцією»

Технології&Авто
332
Hyundai Motor Company оголосила про інвестування в фірму Perceptive Automata, яка спеціалізується на розробці технологій для самокерованих транспортних засобів.
Стартап Perceptive Automata зареєстрований в Сомервіллі (Массачусетс, США). Крім того, фірма має представництво в Кремнієвій долині.
Компанія розробляє систему, яка дозволить наділити автомобілі унікальною «інтуїцією», яку можна порівняти з людською. Машини, по суті, зможуть розпізнавати настрій учасників дорожнього руху – пішоходів, мотоциклістів, велосипедистів, а також інших автомобілістів.
Використання нової технології дозволить роботизованим автомобілям більш ефективно приймати ті чи інші рішення. Транспортні засоби, наприклад, зможуть розпізнавати наміри пішоходів.
Базова технологія Perceptive Automata заснована на даних, отриманих з автомобільних датчиків, що показують взаємодію з людьми. Великий масив таких даних використовується для тренування моделей глибинного навчання, які інтерпретують поведінку людей так само, як самі люди.
Фактично нова платформа дозволить транспортним засобам передбачати подальші дії інших учасників дорожнього руху. Це має підвищити безпеку і поліпшити транспортну інфраструктуру в великих містах.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас