Тролейбусний парк Одеси поповнили на 47 нових машин, придбаних за кредит ЄБРР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тролейбусний парк Одеси поповнили на 47 нових машин, придбаних за кредит ЄБРР

Фондовий ринок
540
Тролейбусний парк Одеси поповнили на 47 нових низькопідлогових машин, закуплених міськрадою на заводі “Белкомунмаш” за кредитною лінією Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР).
16 жовтня мер Одеси Геннадій Труханов оглянув партію тролейбусів, які техслужба КП “Одесміськелектротранс” готує до виходу на міські маршрути, і провів у депо нараду з комунальниками.
“Міськрада зацікавлена не лише в організації руху електротранспорту за графіком, а й у забезпеченні комфортних умов проїзду пасажирів. Маємо зараз також повноваження для врегулювання ситуацій щодо паркування автомобілів, які іноді заважають руху муніципального електротранспорту”, – зазначив Труханов.
За словами мера, поки що не вирішено проблему збільшення пропускної здатності електротранспорту, що рухається в напрямку північного житломасиву Одеси. Заради цього планується пустити багатосекційні трамваї та оновити трамвайне полотно на маршруті “Вул. Паустовского – Пересипський міст”.
Вихід на лінії тролейбусів моделі БКМ-321, що забезпечують високу комфортність поїздок для пасажирів, дає змогу водіям відстежувати усе, що відбувається зовні та в салоні, вчасно реагувати на будь-яку ситуацію. Усі машини мають пандуси і майданчики для візочків, обладнані системою wi-fi, роз’ємами для зарядки мобільних телефонів, GPS-трекерами, за допомогою яких рух конкретної машини можна простежити на сайті «Транспорт Одеси».
Варто зазначити, що договір про надання кредиту обсягом 8 мільйонів євро для придбання тролейбусів Одеська міськрада уклала з ЄБРР влітку 2015 року.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас