LG працює над смартфоном-книжкою з двома дисплеями (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG працює над смартфоном-книжкою з двома дисплеями (фото)

Технології&Авто
293
Управління США з патентів і торгових марок (USPTO) видало компанії LG Electronics патент на чергову розробку в мобільній сфері.
Документ носить назву «Мобільний телефон» (Mobile phone). Він належить до категорії дизайнерських, тому технічна інформація відсутня. У патенті описується лише зовнішній вигляд апарата.
LG вивчає можливість створення смартфона в форм-факторі «книжка». Пристрій отримає два сенсорні дисплеї, які розташуються на фронтальній і тильній панелях.
Таким чином, розкривши апарат, користувач зможе подвоїти корисну площу екрана. Ілюстрації також говорять про те, що дисплеї будуть загинатися на бічні частини корпусу.
У верхній області лицьової панелі можна бачити схематичне зображення динаміка і селф-камери. Ззаду над дисплеєм має розташовуватися основна камера. Розкривши смартфон, теоретично можна буде використовувати фронтальну і тильну камери у вигляді здвоєного модуля.
Заявку на патент було подано в січні минулого року, а видано його – в перших числах поточного місяця. Чи збирається LG втілити ідею в життя, поки не ясно.
LG працює над смартфоном-книжкою з двома дисплеями (фото)
LG працює над смартфоном-книжкою з двома дисплеями (фото)
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас