"Укрзалізниця" запропонувала вантажовідправникам перейти на піврічне планування перевезень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" запропонувала вантажовідправникам перейти на піврічне планування перевезень

Фондовий ринок
125
“Укрзалізниця” пропонує вантажовідправникам перейти з режиму роботи “пожежної команди” на піврічне планування зі взаємними зобов’язаннями для збільшення обсягів вантажоперевезень.
Про це повідомила компанія на своєму сайті в середу.
“Укрзалізниця” може збільшити обсяг вантажоперевезень мінімум на 10 млн тонн на рік за умови ретельного планування”, – підкреслив директор з економіки та фінансів компанії Андрій Рязанцев.
В “Укрзалізниці” сподіваються сформувати і затвердити плани вантажоперевезень вже до кінця листопада цього року, і повторювати процес кожні півроку.
“В ідеалі, плани вантажоперевезень мають бути трирічними, на один рік повинні стати закономірністю. Поки ж чекаємо активної участі у формуванні хоча б піврічного плану перевезень”, – зазначив А.Рязанцев, обіцяючи забезпечити необхідну інфраструктуру і рухомий склад.
Згідно з релізом, “Укрзалізниця” вже провела попередні консультації про таке середньострокове планування з найбільшими вантажовідправниками, отримавши попереднє схвалення такої ініціативи.
Запити профільним асоціаціям і клієнтам, які забезпечують в сумі понад 60% вантажів, вже відправлені, зазначає компанія.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас