Lufthansa співпрацюватиме з українськими онлайн-операторами продажу квитків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Lufthansa співпрацюватиме з українськими онлайн-операторами продажу квитків

Фондовий ринок
277
Авіакомпанія Lufthansa Group оголосила про початок співпраці в Україні за програмою NDC з трьома онлайн-операторами продажу авіа-, залізничних та автобусних електронних квитків – Tickets.UA, Agentskiy і Tickets Consolidator.
Про це повідомили в прес-службі Lufthansa Group в Україні.
“Lufthansa Group анонсує початок співпраці з Tickets.UA, Agentskiy і Tickets Consolidator в рамках програми NDC. Тепер українські партнери зможуть скористатися перевагами NDC Smart Offer від Lufthansa Group. Технологія NDC API дозволить партнерам отримувати доступ до тарифів і вигідних пропозицій Lufthansa Group, які можна забронювати виключно за допомогою NDC Smart Offer”, – йдеться в повідомленні.
Відзначається, що сервіси Tickets Travel Network (Tickets.UA), Agentskiy і Tickets Consolidator вже почали використовувати NDC API – прямий інтерфейс системи бронювання Lufthansa Group.
“Ми отримали перших трьох важливих партнерів в Україні для програми NDC API Lufthansa Group – Tickets.UA, Agentskiy і Tickets Consolidator. Ми хочемо, щоб українські клієнти та партнери мали можливість використовувати найкращі пропозиції наших авіаліній”, – прокоментував подію генеральний директор з продажу Lufthansa Group в Україні, Вірменії, Білорусі, Грузії, Азербайджані і Туркменістані Рене Койнзак.
Любите подорожувати? Тоді ви знаєте, що без кредитної картки за кордоном складно. Портал Finance.ua підібрав для вас найкращі пропозиції за кредитними картками.

Обрати картку для подорожей

За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас