Укрзалізниця представила новий логотип — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрзалізниця представила новий логотип

Фондовий ринок
962
28 вересня «Укрзалізниця» провела масштабний захід, на якому представила оновлений стиль. Щоб здивувати глядачів, на центральний вокзал подали відразу два потяги в новій лівреї – пасажирський і товарняк.
Головна зміна торкнулася логотипу. Абревіатура «УЗ», як і раніше, домінує в логотипі. Але дизайнери вирішили приземлити її – прибрали застарілі крила, перетворивши за допомогою двох смуг на силует поїзда.
Крім того, київське агентство підготувало для компанії повноцінний бренд-бук – промалювали для компанії не лише вид вагонів, а й масу всяких дрібниць: цукрові стікери, рекламні постери, буклети та навіть постільну білизну. Причому, як запевняють в «Укрзалізниці» – абсолютно безкоштовно. Не має наміру компанія витрачати гроші і на перефарбовування старих вагонів.

Презентацію нового бренду приурочили до старту іншого гучного проекту УЗ – поїзда 4-х столиць «Київ-Мінськ-Вільнюс-Рига», який сьогодні має вирушити в перший рейс.
Якщо ви любите подорожувати “Укрзалізницею” і не тільки, тоді ви можете скористатися кращими пропозиціями щодо кредитних карток на порталі Finance.ua

Вибрати картку для подорожей 🚄

За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас