Саудівська компанія планує інвестувати в "Мрію" $150 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Саудівська компанія планує інвестувати в "Мрію" $150 мільйонів

Фондовий ринок
516
Суверенний фонд Саудівської Аравії планує додатково інвестувати український агрохолдинг “Мрія” до 150 мільйонів доларів за 2 роки.
Про це заявила глава офісу Національної інвестиційної ради Юлія Ковалів.
“Придбавши активи “Мрії”, Фонд планує додаткові інвестиції в технологічний парк і активи холдингу протягом наступних двох років в сумі до 150 млн доларів”, – сказала вона.
“Ми припускаємо, що наступним кроком стануть інвестиції в транспортну і портову інфраструктуру”, – додала Ковалів.
У зв’язку з цим вона наголосила на важливості прийняття нового закону про концесії, який чекає друге читання в парламенті, який може стати інструментом для залучення цього та інших стратегічних інвесторів в транспортний сектор.
“Потенційно Фонд готовий розглянути проекти в енергетиці та секторі нерухомості”, – повідомила також глава офісу Національної інвестиційної ради.

Довідка Finance.ua:

  • Mriya Farming PLC – англійська материнська компанія групи “Мрія”, однієї з найбільших українських агрокомпаній, обробляє 150 тис га в шести областях Західної України: Тернопільській, Хмельницькій, Чернівецькій, Івано-Франківській, Львівській та Рівненській.
  • У своєму активі “Мрія” має 4 сучасних елеваторних комплекси загальною потужністю 380 тис тонн, картоплесховище загальною місткістю 52 тис тонн, насіннєвий і крохмальний заводи.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас