Тарифи на воду в деяких регіонах зростуть більш ніж на 12% (таблиця) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тарифи на воду в деяких регіонах зростуть більш ніж на 12% (таблиця)

Фондовий ринок
2469
Сьогодні НКРЕКП змінила тарифи на водопостачання і водовідведення для низки водоканалів по всій країні. В середньому тарифи зростуть більш ніж 12% (без ПДВ).
Відповідне рішення було ухвалено на засіданні регулятора 4 вересня.
Зокрема, Комісія прийняла постанову “Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 16 червня 2016 року № 1141” щодо встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на 2018 рік.
Документ пропонує встановити:
  • тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення ліцензіатам НКРЕКУП, які реалізують воду іншим підприємствам водопровідно-каналізаційного господарства (тобто оптові тарифи) за 1 куб. м:
Тарифи на воду в деяких регіонах зростуть більш ніж на 12% (таблиця)
  • тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення для всіх інших споживачів, таким ліцензіатам, за 1 куб. м (без ПДВ):
Тарифи на воду в деяких регіонах зростуть більш ніж на 12% (таблиця)
Середнє зростання тарифів зазначених підприємств планується на рівні 12,2% з централізованого водопостачання та 12,5% по водовідведенню.
Також Комісія прийняла постанову “Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 26 листопада 2015 № 2868” щодо встановлення тарифів на централізоване постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) на 2018 рік.
Документом пропонується встановити тарифи на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) таким ліцензіатам НКРЕКП за 1 куб. м (без ПДВ):
Тарифи на воду в деяких регіонах зростуть більш ніж на 12% (таблиця)
Середнє зростання тарифів зазначених підприємств планується на рівні 12,6% з централізованого постачання холодної води і 12,7% по водовідведенню.
Постанови наберуть чинності в день, наступний за днем ​​їх опублікування в офіційному друкованому виданні – газеті “Урядовий кур’єр”.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас