День фінансів, 15 серпня: спалювання доларів, Розетка без Apple, мінус ще один банк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 15 серпня: спалювання доларів, Розетка без Apple, мінус ще один банк

1663
Середа, 15 серпня. Поки в Туреччині спалюють долари, в Україні думають, як врятувати гривню:
  • Burn, dollar, burn! У Туреччині щосили намагаються довести собі і всьому світові, що їм не потрібен долар. Місцеві газети публікують пропагандистські фото з масовими спаленнями доларів і “почекунами”, які здають злощасну американську валюту в чергах до обмінників.

    Так і хочеться заспівати: Не губіть, мужики, не губіть…
  • А під галас навколо курсу закрили двері ще одного банку. Національний банк України відкликав банківську та генеральну ліцензії DV Bank на проведення валютних операцій.
Але «відзначався» в Україні не тільки НБУ:
  • «Розетка» припинила продавати техніку Apple. Тому що «техніка Apple не надходить в Україну офіційно», – говорить засновник компанії Владислав Чечоткін. Тим часом на сайті Rozetka iPhone, MacBook і інші гаджети Apple доступні для купівлі у партнерів.
P. s. Хотіли б зарплату в крипті? Ніколас Мадуро у Венесуелі оголосив, що в країні з 20 серпня запроваджується нова система зарплат і цін, прив’язана до національної криптовалюти Petro. “Це буде означати істотне поліпшення становища працівників і стабілізацію їхнього доходу”, — заявив Мадуро. Ми в редакції всі дружно йому повірили.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас